Der bygges på livet løs i Kina

I øjeblikket arbejder 30-40 kinesiske bygningshåndværkere på at opføre lagerhaller og port- og kontorbygninger til biogasanlægget i Dafeng i Jiangsu Provinsen i Kina. Combigas er med som rådgiver i tæt samarbejde med vores partner i Kina.

.

 

Operation and Technical Support

Vi byder velkommen til Dan Damgaard som ny medarbejder i Combigas. Dan startede den 1. januar 2024 og skal have fokus på firmaets driftsopgaver og deltage i det daglige projektarbejde. Dan har tidligere arbejdet bl.a. hos Nature Energy og på flere forskellige biogasanlæg.

 

Teknisk designer

Anna Andersen er startet som ny teknisk designer i Combigas den 1. februar. Hun er nu under uddannelse i vores produkt- og tegneprogram. Vi nyder Anna velkommen og glæder os til samarbejdet.

 

Praktikophold

Den 20. november 2023 startede kinesiske Yang Shen som Engineering Assistant hos Combigas ApS. Yang har afsluttet sin uddannelse til Miljøingeniør på universitet i England og vil fremover deltage i projekt- og tegneopgaver hos Combigas. Vi byder Yang velkommen og glæder os til det fremtidige samarbejde.